Aanmeldingsformulier Algemene Ledenvergadering NUV

Vul onderstaand formulier alleen in als u zich wilt aanmelden.

De coronaregels dicteren dat iedereen die zich aanmeld voor de Algemene Leden Vergadering van de NUV onderstaande velden compleet invult. Ter plaatse moet men weten wie er geweest is en hoe deze personen te bereiken in het geval van een besmetting. Uiteraard zullen uw gegevens met zorg beschermd worden tegen misbruik.

Bedankt voor uw medewerking.

Uw gegevens

Door de constante dreigingen van hackers hebben wij ook de formulieren moeten beveiligen tegen ongewenst bezoek. Daardoor kan het enige tijd duren voordat het volgende scherm in beeld komt. Geduld a.u.b. Meerdere keren op verzend drukken help niet, let op de voortgangsindicator van uw internet programma.

MOCHT ER EEN BLANK SCHERM KOMEN NA HET KLIKKEN OP VERSTUUR, WACHT EERST EEN PAAR MINUTEN,
CONTROLEER DAN OF ER EEN BEVESTIGINGSMAIL IN UW INBOX STAAT.

IN DAT GEVAL IS DE AANMELDING SUCCESVOL VERLOPEN.

Deze website is beveiligd door RSFirewall!, de firewall oplossing voor Joomla!
Copyright © 2020. Alle rechten voorbehouden.
De inhoud van deze website is auteursrechtelijk beschermd.
Created & Designed by WEBDIEZAIN