Regimentsdag RI JWF

Categorie
Actviteiten
Datum
17 mei 2017 00:00 - 22:00
Locatie
Leeuwarden
E-mail
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Oproep Regimentsdag RIJWF dd 17 mei 2017.

Op 17 mei a.s. organiseert 44 Painfbat Regiment Infanterie Johan Willem Friso (RIJWF) de jaarlijkse Regimentsdag in Leeuwarden. Naast de gebruikelijke activiteiten, zoals defilé, static-show staat deze dag ook in het teken van de overdracht van het bataljonscommando van Lkol N.U. (Bert) Stam aan Lkol D. (Dennis) Bachrach. Evenals andere jaren wordt er van UNIFIL een bijdrage verwacht voor het leveren van een detachement ter grootte van maximaal 20 personen.

De dagindeling en het programma is enigszins afwijkend van vorig jaar. De static-show wordt opgebouwd rondom het Wilhelminaplein, alwaar de complete plechtigheid plaatsvindt.

Tenue voor het ingetreden detachement: gevechtstenue oud-groen, blauwe baret Verzamelen uiterlijk 13.30 uur op het Oldehoofsterkerkhof (t.b.v. Tomtom 8911 DH) in Leeuwarden. Er is daar in tegenstelling tot vorig jaar geen lunch mogelijkheid. Van hieruit defileert het gehele regiment naar het Wilhelminaplein en wordt daar opgesteld. Het inloophuis veteranen “Het Wapen van Friesland” is geopend voor veteranen vanaf 13.00 uur, locatie Zaailand 92 Leeuwarden. Einde inloophuis veteranen 17.00 uur. Einde ceremonie 15.30 uur.

Op dit moment zijn we bezig een transporter te regelen vanaf station Utrecht (uiteraard mede afhankelijk van de hoeveelheid deelnemers); nadere bijzonderheden hierover volgen. Gegadigden worden verzocht zich op te geven bij de coördinator Joop Hoek

 
 

Alle datums

  • 17 mei 2017 00:00 - 22:00

Powered by iCagenda

Artikel serperator NUV

Lidmaatschap

Agenda

logo lzv web