Oefening Blauw Koord

Categorie
Actviteiten
Datum
1 augustus 2017 08:00 - 23:30

Beste Unifillers,

Voor het draagrecht van het zgn. "Blauw Koord" zijn door de traditiecommissie van de Koninklijke Landmacht bepalingen opgesteld. Om aan deze bepalingen te voldoen wordt door het 44 Painfbat RI JWF de oefening "Blauw Koord" georganiseerd voor het nieuwe personeel waarbij Unifillers tevens een deelnemende eenheid vormen. De mensen van onze eenheid zullen een actieve rol spelen in de ondersteuning en vorming van deze nieuwe militairen door inzicht te geven hoe het was tijdens onze diensttijd en ze te ondersteunen/meedoen (!) met de fysieke zware en mentaal uitdagende oefening.

De BA van het 44 ste heeft de NUV verzocht om UNIFILLERS uit te nodigen die een actieve rol willen vervullen naar deze jonge nieuwe militairen toe. Door het contact met deze mensen te zoeken en actief deel te nemen aan de oefening door ze te ondersteunen.

De oefening is op dinsdag 1 augustus 2017 op de Johannes Post kazerne te Havelte.

Start: 1 augustus in de ochtend; Appel om 08.00 uur
Einde : 1 augustus laat in de avond
Het 44 ste Painfbat heeft toegezegd dat we de avond van te voren op de kazerne kunnen slapen. Dat kan alleen als de deelnemers zich tijdig hebben opgegeven bij mij. De deelnemers die zich aanmelden zullen tijdig geïnformeerd worden over het programma en eventuele andere aandachtspunten.

U kunt zich opgeven bij de S3, Joop Hoek via email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Gaarne uw naam, geboorte datum, telefoon nummer en militair registratie nummer vermelden.

Met vriendelijke groet,

Joop Hoek, NUV uw S3, M 06-54631686.

 

 
 

Alle datums

  • 1 augustus 2017 08:00 - 23:30

Powered by iCagenda

Artikel serperator NUV

Lidmaatschap

Agenda

logo lzv web