Project blauwhelm internationaal Amersfoort 7 oktober 2018

Categorie
Actviteiten
Datum
7 oktober 2018 11:00 - 17:00
Locatie
Amersfoortseweg 98
3941 EP Doorn, Nederland

Laatste  aanvulling: Zie deze flyer.

 

Aanvullend bericht

Verzamelen om 12.00 uur bij Landgoed Zonheuvel (hotel), Amersfoortseweg 98, 3941 EP DOORN. We gaan met allerlei groeperingen allochtoon, autochtoon, religieus, militair, etc op pad om gezamenlijk discussiërend deze 2 maal 6 kilometer af te leggen. Er vindt een kleine ceremonie plaats bij het België monument in Amersfoort. Daarna gaan we met de bus terug naar de parkeerplek waar onze auto’s staan.

Er is nog plaats voor meer deelnemers

x x x  x x x  x x x  x x x x x x  x x x  x x x  x x x x x x  x x x  x x x  x x x x x x  x x x  x x x  x x x

Oproep

Er is aan de NUV gevraagd of wij deel willen nemen aan een bilateraal project tussen BE-NL waarbij de blauwhelmen een belangrijke rol spelen. Dit project heet We Will Work Together ( WWWT)  en wil aandacht vragen voor " van een Wereldoorlog naar een Wereld vrede" . Een internationaal project waar 17 landen aan deelnemen met vertegenwoordigers uit allochtonen, autochtonen, religieuzen, atheïsten, jong en oud en veteranen UN blauwhelmen organisaties. 

Op deze dag vindt er een loop plaats , de dag van groei naar Vrede, van  het V.I te Doorn naar het `Belgenmonument te Amersfoort, een afstand van 12 KM.

De dag begint in Brussel en gaat naar het VI te Doorn. Om 11.00 sluiten we aan om te starten met een lunch en dan vanaf 12:00 start de loop van Doorn naar Amersfoort. De NUV wil op deze dag graag een bijdrage leveren door met 10 a 15 UNIFIL-ers met een blauwe baret mee te doen aan deze loop. Je mag meelopen in oud groen of wandeltenue maar de blauwe baret is in ieder geval verplicht. 

Als je het leuk lijkt om mee te lopen meld je dan aan per mail bij;   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  of bel anders even naar 06-54631686. Het wordt een leuke en gedenkwaardige dag. En op deze wijze hopen we een bijdrage te leveren aan een Wereld van Vrede. Heb je vragen....neem dan svp contact op met mij.

Met blauwe groet,

Joop Hoek, S3 NUV.

 

 
 

Alle datums

  • 7 oktober 2018 11:00 - 17:00

Powered by iCagenda

Artikel serperator NUV

Lidmaatschap

Agenda

logo lzv web