Sponsoren

De vacature voor secretaris Veteranenplatform wordt opnieuw gepubliceerd met een enigszins aangepaste functiebeschrijving. Zie ons eerder bericht van december 2018

Kandidaten moeten hun sollicitatie met cv en bereidverklaring indienen bij het bestuur van de Nederlandse UNIFIL Vereniging.
Het bestuur van de NUV draag zorg voor doorgeleiding van de sollicitatiebescheiden naar het Veteranenplatform.

Inleiding
De huidige secretaris Veteranen Platform (VP) heeft aan het bestuur VP te kennen gegeven om op 21 juni 2019 (AV vergadering van juni waarin altijd de (her)verkiezing van bestuursleden plaatsvindt), zijn functie als secretaris VP om gezondheidsredenen neer te willen leggen.

Bestuursleden
Conform het gestelde in de statuten VP, artikel 10, lid 1 geschiedt de benoeming van bestuursleden uit leden van de aangesloten organisaties.

Kandidaten
Kandidaten voor voornoemde functie kunnen dus komen uit de achterban van de gewone leden. Kandidaten dienen een cv samen met een schriftelijke bereidverklaring voor de functievervulling van vier jaar in te dienen bij het bestuur van de Nederlandse UNIFIL Vereniging. Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  Of per post naar Verlengde kerkweg 52, 8085 BS  DOORNSPIJK.

Sluitingsdatum
Genoemd cv met bereidverklaring dient uiterlijk 25 mei 2019 te zijn ingediend bij de Nederlandse UNIFIL Vereniging.

Functieprofiel
Het functieprofiel van de secretaris VP, alsmede het functieprofiel van algemeen bestuurslid VP zijn bijgevoegd als link1 en link2

Artikel serperator NUV

Lidmaatschap

Agenda

logo lzv web