Op 14 juli 2017 hebben we Arie Boekestijn in Teuge bezocht. Arie heeft gehoor gegeven aan onze oproep van 26-02-2017 en wil ons Merchandise team komen versterken.

Op 7 oktober 2017 zal hij de eerste keer van de partij zijn in Bovensmilde. Arie welkom bij de commissie.

 

***********************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************

Onze Berry (echtgenote Wilma, en zijn merchandise team) zijn op zoek naar een back up voor de webwinkel/merchandise stand.

Als Berry uitvalt hebben we op het ogenblik niemand die zijn taak/werk tijdelijk dan wel voor de langere termijn kan overnemen. We zoeken iemand uit de omgeving van

Warnsveld/Zutphen (25 km straal) die met Berry een aantal activiteiten in het land, samen met Berry wil doen om het vak handelaar/afdinger/ritselaar te leren.

Waarom vragen wij dit ? Berry is te bescheiden om u dat zelf te vragen. En wij vinden het belangrijk dat Berry op iemand kan terug vallen. Een maat waarop hij kan bouwen.

U begrijpt dat we kritisch zijn in de zoektocht naar het nieuwe maatje voor Berry.

Ik ben Berry zijn lange afstand vriend (146 km enkelvoudige reis) Wij overleggen wekelijks over nieuwe aankopen, hoeveelheden. Waar gaan we heen ?

En wat willen we niet bereiken. Maar ook hierin is van toepassing beter een goede buur, als een verre vriend.

Wilt u kennismaken en een kijkje in de keuken komen nemen. Je informeren over waar we naar toe gaan, en hoe dat er in de praktijk uit ziet ?

Bel dan met Berry Diestelhof +316 286 453 59 of Sjak Neelen +316 215 352 05 of stuur een mailtje

 

Artikel serperator NUV

Lidmaatschap

Agenda

logo lzv web