Beste UNIFILLERS,

We kregen op 29 maart al een tussenstand van het VI inzake het aantal deelnemers die onze vereniging als referentie hebben opgegeven voor de NLVD 2017 op 24 juni 2017 in Den Haag. Vorig jaar hadden we als slotstand 335 deelnemers. Als je je nog niet hebt opgegeven bij het VI doe het dan nu !

Deelnemers

Meelopen

Opstappen

Rolstoel

Tribune

Treinkaart

Maaltijdkaart

Inschrijven kan alleen via de website van het Veteranen Instituut voor de Nationale Veteranendag op 24 juni te Den Haag.

Vele van jullie hebben zich reeds ingeschreven en hoe meer mensen zich opgeven des te groter is de kans om weer een maat uit het verleden tegen te komen.

We gaan er net als vorig jaar weer een leuke dag van maken.

MELDT JE AAN.

groet,

Joop Hoek S3

Gravatar
Theo Blinderman
Ik wil me aanmelden voor veteranen dag 2017, treinkaarten en maaltijd/consumptiebonne n 2 personen.

Theo je kunt je alleen aanmelden bij het VI. Die sturen de organisatie aan. Wij kunnen als vereniging niets voor je betekenen met deze bestelling.

Sjak

Laat reactieformulier zien