Beste Unifillers, familie en vrienden,

Het jaar 2017 zit er bijna op. Een jaar met vele, bijzondere momenten - Sharing Moments - mooie hoogtepunten met veel plezier, vriendschap en weer nieuwe, oude gevonden kameraden. Ook een jaar waarin we helaas afscheid hebben moeten nemen van maten, leden van onze vereniging, vrienden, familieleden of regimentsgenoten.

Mede namens mijn mede bestuursleden wens ik u, onze gezinnen, vrienden, u allen Unifillers een fijne en gezellige Kerstmis. Onze gedachten zijn tegelijk bij hen, die nu in Libanon hun belangrijke vredestaak verrichten. Dit geldt ook voor alle Nederlandse militairen die zich nu in het buitenland inzetten voor Vrede en Vrijheid en voor hun gezinnen thuis. En kom weer ’safe home’!

En voor 2018: veel geluk, kameraadschap in goede gezondheid!

Hartelijke groet, Kind Regards

Yeb-Jan Joustra

Voorzitter Nederlandse UNIFIL Vereniging

kerstgroet2017