Het Veteranen Platform en het Veteraneninstituut hebben met het Nationaal Militair Museum afgesproken om aldaar een Veteranen Informatie Punt (V.I.P.) in te richten.

Vanuit dit V.I.P. kan aan de bezoekers informatie worden verstrekt over veteranenzaken. Het V.I.P. wordt bemand door veteranen van de diverse Krijgsmachtdelen. Het NMM is op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die op een positieve wijze kunnen en willen vertellen over veterenenzaken. De voorkeur gaat uit naar vrijwilligers die in de omgeving van Soesterberg wonen.

De bemensing van het V.I.P. is voorzien van dinsdag tot en met zondag tussen 11:00-14:00 uur

Indien u belangstelling heeft kunt u zich uitsluitend per mail opgeven bij de secretaris van de Nederlandse UNIFIL Vereniging.

In de opgave dient te staan:

- Naam, adres en woonplaats.
- Periode Libanon.
- Eventuele ervaring met verstrekken van voorlichting.
- Reden en motivering van sollicitatie.
De uiteindelijke selectie vindt plaats door zorg van het NMM.

De definitief geplaatsten komen in aanmerking voor reiskostenvergoeding en vrijwilligersvergoeding.

Secretaris Nederlandse UNIFIL Vereniging