Dag 4 vrijdag 19-07-2019 bericht van Sjak

Ruud: opstaan om 1.30 uur. Opstellen 3.00 uur en vertrek om 3.35 uur. Sjak: de dag was toch nog erg warm om te wandelen. Om circa 14.00 uur kwam het UMG binnen op Cher Allemagne waar ze met luid applus werden ontvangen door militairen, veteranen, vrienden en familie. Aan de gezichten was bij diverse mensen te zien dat ze een uiterste inspanning hadden geleverd om de eindstreep te halen. Een pluim voor het team en de Detco Ruud die het tot een goed einde hebben gebracht. Aansluitend werden in de tent de medals uitgereik. We hebben in het vorige bericht achter de namen per deelnemer het aantal succesvolle deelnames vemeld. Om 15.30 uur maakten wij ons op om de huldiging op de Via Gladiola te ondergaan. Zonder tussen stop direct naar de bus die het UMG naar Heumensoord terug heeft gebracht.

Voor alle deelnemers die succesvol waren: TOP mannen !

UMG medal parade 19 07 2019

 

Dag 3 donderdag 18-07-2019 bericht van Paul

De derde dag ving om vanmorgen om 5:00 uur aan met het gebruikelijke defilé op Heumensoord. De dag en het wandelen verliep voorspoedig. Na de tweede rust werd een aanvang gemaakt met het bedwingen van de heuvels in Groesbeek. Onder de bezielende leiding van onze zanger Berend vlogen we de heuvels in. De een na het andere detachement werd ingehaald en meteen ver achtergelaten. Onderweg hebben we uiteraard een elfuurtje gedronken. Dit keer waren we te gast bij de vrienden van André. We werden gastvrij ontvangen en kregen een borrel aangeboden. We waren net na 15.00 uur binnen.

 Onderweg wordt de afstand tot de finish aangeven. We lopen elke keer de 40 KM. We zijn er nog niet.

Vierdaagse afstandbordVierdaagse afstandbord Elfuurtje 18 07 2019

 

Dag 2 woensdag 17-07-2019 bericht van Paul:

Vandaag weer om 4:35 uur vertrokken. De dag verliep voorspoedig tot Berend meende in een plastic klapstoeltje te kunnen ploffen als ware het een luxe fauteuil. Hij raakte met zijn vingers beklemd en had een diepe snee. Dat moest natuurlijk behandeld worden. Daarna onze weg weer vervolgd. Via André hadden we een uitnodiging van de burgemeester van Beuningen waar we natuurlijk gebruik van gemaakt hebben. Daarna naar Nijmegen waar we via het Vfonds de weg naar Heumensoord vervolgden. Om 14:30 uur waren we binnen. Weer complimenten ontvangen van het LSO. Vandaag geen uitvaller dus starten we morgen met dezelfde groep als vandaag.

Foto UMG met de burgemeester van Beuningen

 Burgemeester van Beuningen

 

Dag 1 dinsdag 16-07-2019 bericht van Paul:

Op de eerste dag zijn we om 4:35 uur vertrokken voor de eerste dag van 43 km. Het verliep heel voortvarend. Ongeveer halverwege kreeg Louis van der stuift problemen die leidden tot een opgave   Vervolgens gingen we op weg richting Nijmegen waar we stand van het V-fonds hebben bezocht. Daar ploften we neer in grote zitzakken waar we met moeite weer uit konden komen. Uiteindelijk zijn we om 15:00 uur op Heumensoord aangekomen. Nu staan we weer klaar voor dag twee. Weer vertrekken we om 4:30 uur.

De UMG op bezoek bij de V-fonds stand langs de route van de Vierdaagse. Eveline Aarts (L) en Laura van der Schalm (R)

UMG met V fonds