Programma        Hotels       TICKETSHOP        Veiligheid / Privacy       Laatste nieuws       Nieuwsarchief

Beste Unifiller,

Vanaf 1 april kan je inschrijven voor de UNIFIL reünie.

Het programma gaat uit van een aantal vragen en stappen. Bij elke vraag/stap staat een korte uitleg.

Overzicht entreeprijzen bij boeking voor 1 september:

Entreeprijs Unifiller

Entreeprijs partner

Kind tot 12 jaar

Kind tussen 12 en 18 jaar

Lid van de NUV

Geen lid

Overzicht entreeprijzen bij boeking na 1 september en aan de ingang:
Overigens: vol = vol. Wij hebben capaciteit tot circa 2500 reünisten.

Entreeprijs Unifiller

Entreeprijs partner

Kind tot 12 jaar

Kind tussen 12 en 18 jaar

• NB 1: de prijzen na 1 september liggen hoger i.v.m. administratieve kosten.
  • NB 2: als jij je opgeeft als lid van de NUV, kan je uiteraard profiteren van de ledenprijzen. Klik hier voor op deze link en meld je aan als lid. Nadat je de bevestiging van lidmaatschap hebt ontvangen (binnen 4 dagen) kan je inschrijven voor de reünie als NUV lid.
  • NB 3: bij de ingang wordt jouw ticket met een scanner gecontroleerd. Een ticket is strikt persoonlijk, er kan dus maar één persoon per ticket worden toegelaten. Dus print alle tickets die je voor je partner en/of kinderen hebt aangevraagd ook uit.
  • NB 4: de leeftijd van de kinderen wordt bij de ingang gecontroleerd aan de hand van een geldig identiteitsbewijs (paspoort/ ID-kaart).

INSCHRIJVEN REUNIE

Ben je lid van de Nederlandse UNIFIL Vereniging ga dan naar  Ik ben lid van de N.U.V.

Ben je geen lid van de Nederlandse UNIFIL Vereniging ga dan naar  Ik ben geen lid van de N.U.V.