Unifil Reunie 2014

UNIFIL REÜNIE 2014

Inschrijving - kaartverkoop is gestart (10 apr'14)

Geachte Unifillers

Vanaf dit moment kunt u zich inschrijven voor de reünie.

Het kaartverkoop systeem, is met ingang van 10 april ook beschikbaar en hier kunt u zich dan ook aanmelden :  klik hier voor Tickets/Aanmelden

De kosten voor de reünie zijn € 27.50 per persoon. NUV leden krijgen € 10,00 korting per persoon, ook voor hun gezinsleden. Op de dag zelf na sluiting van de kaartverkoop op 12 oktober 2014 zijn de kosten €  35,00 per persoon. Om voor de korting ad € 10,00 in aanmerking te komen vul je je militairregistratienummer in op de website waar je de kaarten besteld, zoals dit in de NUV ledenadministratie voorkomt.

Graag willen we van u weten:

• naam
  • straat en huisnummer
  • woonplaats
  • e-mailadres
  • telefoonnummer
  • wel of geen NUV lid.
  • aantal benodigde kaarten.

De reünie vindt plaats op zaterdag 18 oktober 2014 tussen 12.00 en 17.00 uur.   Op de oude vliegbasis Soesterberg. Het huidige nieuwe Nationaal Militair Museum.  Inloop vanaf 10.30 uur.

Het centrale thema is: sharing moments, oftewel elkaar ontmoeten en  herinneringen ophalen.

Naast de accommodatie krijgt u:

• opvang op het station Amersfoort en vervoer naar de reünie en terug
  • gratis parkeren bij het Nationaal Militair Museum waar de reünie wordt gehouden
  • een rijstmaaltijd
  • gratis bezoek aan het museum muziek
  • we zorgen dat u, uw maten zo snel mogelijk kan vinden
  • static-show van voertuigen uit onze tijd en de moderne voertuigen van
  • het 44 Pantserinfanteriebataljon JWF
  • rondrijden met een YP of CV 90
  • bootcamp voor de jeugd
  • zorg- en informatieloketten
  • natuurlijk zorgen we voor BHV, EHBO, en de drankjes

Verder zijn we in gesprek met diverse andere partijen om u een mooie reünie aan te bieden, laat u verrassen.

En daar gaat het om: het gaat om u ! U staat centraal en wij willen u ontmoeten.

Yeb-Jeb Joustra , Voorzitter Nederlandse Unifil Vereniging

PDF-info                                                                                                                                             terug-infopagina

--- op deze pagina staat de informatie met betrekking tot de Unifil Reunie 2014 webmaster Nederlandse UNIFIL Vereniging ---