DEFILÉ OP 18 SEPTEMBER 2022 IN EINDHOVEN

LOOP MEE IN HET DEFILÉ OP 18 SEPTEMBER IN EINDHOVEN.

VELE OUDERE EN OOK JONGERE VETERANEN GINGEN U VOOR.
WIJ ZIJN TROTS OP U, LOOP OOK MEE!

Sinds de bevrijding van Eindhoven op 18 september 1944 wordt dit elk jaar op grootse wijze gevierd. Niet alleen de Britse en Amerikaanse oud-strijders, maar ook alle veteranen die door Nederland in zowel binnen als buiten het Koninkrijk in oorlogs- en crisis-omstandigheden zijn ingezet worden hierbij geëerd.
Sinds de opening van De Treffer in 2008 geven wij elk jaar op 18 september de veteranen de gelegenheid om voorafgaande aan het defilé in De Treffer bij elkaar te komen. U kunt zich voorbereiden op het defilé, de tentoonstelling bekijken en bijpraten met de andere veteranen.


De Treffer is op 18 september om 14.00 uur open en om circa 18:30 uur gaan wij in marsformatie naar het verzamelpunt in het centrum (het 18 Septemberplein). Voor vertrek serveren wij nog een kop soep met belegde broodjes.
Na het defilé is er voor alle deelnemers een receptie (vooraf aanmelden).


Meer informatie? Kijk op www.svbzo.nl of in De Treffer.
Aanmelden via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of middels de intekenlijst in De Treffer.
Vragen? Stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Veteranen Ontmoetingscentrum ‘De Treffer’
Smitstraat 17, 5611 HM Eindhoven