Oefening Blauw Koord 26 en 27 oktober

BlauwKoordBeste UNIFiller, 
 
U kunt zich vanaf nu aanmelden voor de oefening Blauw Koord die wordt gehouden op 26 en 27 oktober. Tijdens deze oefening is de rol van de Unifiller om samen met militairen van het 44ste Painfbat op te trekken en een parcours af te leggen. Het doel is om contact te maken met de militairen, zoek de verbinding door het gesprek aan te gaan.  Je loopt mee in tenue Oud Groen en het wordt een lange dag, kortom je fysiek moet in orde zijn. 
De avond voor de oefening, maandagavond 25 oktober, is er een gezellige avond met de leiding van het 44 ste boven in de bataljons bar. Geef svp aan of je hierbij aanwezig wilt zijn. 
Slapen op de kazerne is mogelijk maar geef dit dan wel svp door: Naam/geb.dat/ID nr ( rijbewijs of paspoort).  Op woensdagochtend 27 oktober vindt de blauwe koord uitreiking plaats. Deelnemers aan de oefening ontvangen tijdig de BOTA van de oefening.  
 
Afhankelijk van het aantal aanmeldingen is het mogelijk dat er een selectie gaat plaatsvinden. We merken de laatste tijd dat het animo om deel te nemen aan deze oefening stijgt. 
 
Stuur svp een bericht naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. dan zet ik je op de lijst en volgt de rest vanzelf.  Heb je vragen bel me dan even: 0654631686