Vrijwilligers gezocht voor de Invictus Games

IG 2Van 16 tot en met 22 april 2022 vindt de Invictus Games plaats in Den Haag. De Invictus Games is een internationaal sportevenement voor fysiek en mentaal gewonde militairen. De Invictus Games gebruikt de kracht van sport om herstel te stimuleren, revalidatie te ondersteunen en breder begrip en respect te genereren voor hen die hun land dienen of gediend hebben. Tijdens de vijfde editie van de Invictus Games zullen 500 deelnemers vanuit 20 landen concurreren in 9 verschillende sporten.

Zonder vrijwilligers geen evenement! Voor de Invictus Games is de hulp van maar liefst 1000 vrijwilligers nodig. Samen met een hecht team organiseren we een onvergetelijke week voor de deelnemers en de ‘Friends & Famliy’ die met hun meereizen.

Vanaf heden is het mogelijk je aan te melden als vrijwilliger en wij zijn nog op zoek naar virjwilligers. Wil jij op jouw manier een steentje bijdragen aan dit betekenisvolle evenement? Het animo is groot, dus wees er snel bij om een kans te maken op een plek binnen het team van vrijwilligers. Het vrijwilligersmanagement wordt georganiseerd door EventMakers, hét landelijke platform voor vrijwilligers in sportevenementen. Je kan je als EventMaker voor de Invictus Games 2022 The Hague aanmelden op www.eventmakers.nl! Lees via deze link meer informatie.

(https://www.eventmakers.nl/Evenementen/Details-evenementen/ArtMID/538/ArticleID/123/Invictus-Games-The-Hague-in-2022)

IG 1IG 3IG 4